Materieel

Voor elke sectie (Fotobehang) zijn er verschillende soorten materialen. Elk type heeft verschillende materialen, afhankelijk van het gebruik en de kenmerken. Wij gebruiken diverse bepalingen om voor elk materiaal de materiaalkeuze vergemakkelijken: duurzaamheid, gloss, structuur, wassen, montage, wasbaarheid.

Alle producten worden gedrukt op HP Latex printers - Hewlett Packard - de technologie is milieuvriendelijk . Geurloze prints met op water gebaseerde HP-inkt die perfect is voor de gevoelige binnenomgeving en geschikt voor de slaapkamer of kinderkamer. Ze hebben geen ventilatie van de ruimte nodig.

Voor de beste afdrukkwaliteit maken wij gebruik van materiaal van de hoogste kwaliteit.:

Beschrijving van materialen fotobehang:

Stelt u zich een muurschildering voor zo realistisch dat u het zou kunnen verwarren met een foto in een enorme resolutie. Wallsheaven heeft bewezen, door gespecialiseerde materialen voor behang, dat elke kamer zal opvrolijken en een nieuw leven krijgt. Wij bieden de hoogste afdrukkwaliteit, de wereld van de technologie.

Fotobehang Latex

Ultra gladde en duurzame muurschildering. Ideaal voor thuis, appartement en kantoor. Alle afbeeldingen gedrukt op VINYL MAT zien er prachtig uit en de kleuren blijven stabiel tot 20 jaar! Het materiaal zorgt voor een uitstekende afdrukkwaliteit en bevat geen PVC, dus het is ademend. Behang heeft een klevende laag, die is direct klaar voor gebruik, zelfs door niet-deskundige personen.

Belangrijkste voordelen

Fotobehang Latex Premie

Waarschijnlijk de meest prachtige muurschildering in de wereld. VINYL PREMIUM is waterdicht, gecoat papier op een speciaal vlies. De unieke textuur en fotorealistische afdrukkwaliteit zal zelfs de meest veeleisende klanten tevreden stellen.
Het hecht aan een geselecteerd oppervlak dat precies dezelfde methode moet zijn als in het geval van traditioneel behang. VINYL PREMIUM is een materiaal dat krasbestendig is, die wanneer vuil kan worden gereinigd met een mild schoonmaakmiddel. Maakt u zich geen zorgen - verf zal zeker niet komen.
VINYL PREMIUM is jaren stabiel. Het heeft ook een certificaat van niet-ontvlambaarheid en is ook gemakkelijk te demonteren. Gewicht 350 g/m2.

Beschrijving van materialen afbeelding op canvas:

Een artiest in uw huis. Wallsheaven - de hoogste kwaliteit foto's afgedrukt op speciaal canvas. Zoek een afbeelding of foto, selecteer het formaat en geniet van het uitzicht van echt canvas aan de muur in uw huis of kantoor. We combineren de kunst van het design.

Foto Op Canvas

Perfect als echt canvas schilderij. Alle afbeeldingen afgedrukt op canvas premium lijken alsof ze van de hand van de kunstenaar komen. Matte kleuren zijn waterbestendig. Canvas heeft ook een krasbestendige laag en blijft jaren stabiel. Verander uw huis in een kunstgalerie!

Bekijk meer voorbeelden:: Ontwerp Uitdagingen

Beschrijving van materialen stickers:

Sticker is een zeer eenvoudige en beproefde methode om je omgeving te verfraaien. Zelfklevend materiaal, bekleed met verbluffende graphics of foto past perfect in elke ruimte. Het bewerken van stickers is zeer eenvoudig en vereist gespecialiseerde vaardigheden. De kwaliteit van de stickers van Wallsheaven is hetzelfde van echte foto's.

Sticker Mat

Ideaal materiaal voor het interieur, meubels en apparaten met vlakke oppervlakken (bijvoorbeeld een laptop). Monomeerfilm zorgt voor eenvoudige en snelle installatie zonder de deelname van een groep van specialisten. Zelfs als we het willen plakken op een ​​groot gebied.
Sticker MAT geeft ons de mogelijkheid op te lossen. Wanneer u een fout maakt en deze slecht herstelt, kunt u de sticker losmaken van het oppervlak en plakt het weer, zonder schade aan het uiteindelijke effect.
Het is zeer flexibel en duurzaam. Het heeft een speciale lijm DOT, zodat het geen luchtbellen of vervorming geeft. De film heeft een gecertificeerd Non-B1 en M1.

Sticker Gloss

Dit materiaal is zeer geschikt voor het interieur, meubels en apparaten met een vlakke ondergrond.
zelfklevende sticker GLOSS heeft een karakteristiek glanzend oppervlak dat ongekende glanskleuren geeft.
Flexibel en duurzaam. Het heeft een speciale DOT-lijm zodat bellen of verstoringen zich niet voordoen. De film heeft een gecertificeerd Non-B1 en M1.

Beschrijving van materialen posters:

Wie van ons had ik onze kindertijd niet een poster van onze favoriete ster boven ons bed? Posters zijn een van de meest populaire methoden van het versieren van de ruimte. Wallsheaven-ontwerpers hebben unieke graphics die elke klant zullen blij maken. Fotografische kwaliteit en kleur blijven ongewijzigd door de jaren heen, ongeacht de grootte van de poster die u bestelt.

Poster Premium

Ideaal voor elk interieur! Onze posters zijn duurzaam en bestand tegen krassen. Bestand tegen zonlicht, en het geheel is bedekt met een speciale coating die de sterkte van het materiaal verbetert. Hoogste afdrukkwaliteit maakt dat een poster eruit ziet als een echte foto. Het materiaal bevat geen PVC, dus het is milieuvriendelijk.


Opmerkingen: Wat zijn de subtiele verschillen in kleur op uw monitor? or Als u hulp nodig hebt, neem dan contact met ons op .