WallsHeaven maakt fotobehang van hoge kwaliteit afdrukken

Vragen en antwoorden


Gemeenschappelijke Qs:

 • Heeft uw muurschilderingen zijn veilig voor het milieu?

  Natuurlijk! Onze producten zijn volledig eco en veilig voor het milieu. U kunt ze gebruiken in het bijzijn van andere mensen, waaronder kinderen.


 • Zal uw muurschilderingen laten een plakkerig residu bij het verwijderen?

  Muurschilderingen gemaakt door Wallsheaven zal een kleverige residu achter op de muur bij het verwijderen.


 • Wordt de muurschildering zijn moeilijk te verwijderen?

  Absoluut niet! Het is zeer eenvoudig en iedereen kan het doen. Alleen met behulp van de gebruikelijke gereedschap afgepeld deel van de muurschildering van de muur. En als je dat doet, gewoon beginnen te pellen van de rest van de muurschildering door handen.


 • Kan ik gebruik maken van muurschilderingen in een badkamer?

  Natuurlijk! Onze muurschildering zijn zeer resistent en kan worden gebruikt, zelfs in zeer vochtige ruimtes. Maar vergeet niet dat voor het gebruik van het materiaal op een vochtige plaats, gebruik dan een speciale spray lamineren. Lamineren maakt de muurschildering blijft jarenlang in onveranderde vorm. By the way, het beste materiaal om te gebruiken in de badkamer is een Vinyl Premium.


 • Ik heb onlangs mijn geschilderde muren. Kan ik blijf muurschildering op hen?

  In ieder geval, doe er niet muurschildering op de muur nu! Als uw muur niet volledig droog is, kunt u de muur te vernietigen, omdat de verf weg zal gaan met behang. Voor de muren volledig droog zal zijn, kan het veel meer tijd dan je denkt te nemen. Het is het beste als je de verkoper van wie u de verf hoeveel tijd ze nodig hebben om volledig droog gekocht vragen. Pas na deze tijd kunt u opleggen gekocht muurschildering.


 • De muren van mijn huis zijn een beetje ongelijk. Mag ik je muurschilderingen gebruiken?

  Natuurlijk. Maar je moet niet vergeten dat de ideale ondergrond voor muurschilderingen schoon en vlak moet zijn. Anders kan het effect erger dan je gepland. Op oneffen ondergrond is het beste om Premium Vinyl muurschildering, die wordt geproduceerd op dikke steun en betere dekking ongelijkheden gebruiken. Maak gebruik van onze praktische tips geplaatst op het YouTube-kanaal en geniet van de mooie beelden in elk interieur.


 • Krijg ik Installatie-instructies?

  Samen met elke bestelling, zal u een gedetailleerde installatie-instructies blad ontvangen. Daarnaast is er op onze website vindt u veel waardevolle tips over het juiste gebruik van onze producten


 • Hoe te muurschildering van toepassing?

  Het is heel simpel. Gewoon ontvouwen en plak het aan de muur. Oke, soms moet je wat meer werk in het instellen van afbeeldingen zetten. Bijvoorbeeld, als je een Premium Vinyl materiaal bestellen, moet u een speciale lijm gebruikt voor wallpapers. Maar als je een standaard vinyl lijm bestellen al zijn toegepast op de muurschildering en je moet eenvoudig activeren met water. Gedetailleerde instructies over hoe muurschildering te leggen ligt HIER.


 • Reinig ik mijn muur muurschildering?

  Tuurlijk. Als vuil, kunt u de muurschildering te wassen met een zacht reinigingsmiddel. Maar je kunt het risico van verkleuring of beschadiging van het materiaal niet te vermijden. Om er absoluut zeker van dat er niets zou gebeuren, raden wij lamineren uw stof muurschilderingen met een beschermer spuiten om de inkt te beschermen tegen vocht en verkleuring. Let ook op onze tutorial over het YouTube-kanaal. Leer zo veel mogelijk alvorens te kopen, omdat Wallsheaven is niet verantwoordelijk voor de onjuist gebruikte materialen.


 • Kan ik muurschildering op een bestaand behang?

  Ja, alleen jij kunt beslissen waar je wilt om een ​​muurschildering te zetten. U kunt dit doen zelfs op bestaande behang, hoewel we niet aanraden.


 • Kan ik mijn muurschildering op een andere ondergrond dan een muur?

  Natuurlijk! Producten uit Wallsheaven u kunt plaatsen op honderden verschillende oppervlakken. Ze kunnen deuren, ramen, plafonds, vloeren, meubels, laptops, mobiele telefoons en zelfs auto's. Het hangt allemaal af van wat voor soort materiaal dat u kiest. Beschrijvingen van alle materialen en het gebruik ervan kun je HIER vinden.


 • Kan ik mijn muurschildering buiten?

  Ja, kunnen onze muurschilderingen aan de buitenkant worden geplaatst. Ze zijn zeer resistent zelfs bij lage temperaturen. Echter, in dit geval moet je onthouden over een goede bescherming van het materiaal, omdat de werking van zonne-stralen en slechte weersomstandigheden de lijm kunnen verzwakken. Allereerst moet de wand glad en droog zijn. Wat anders? We raden het op een schone, vlakke ondergrond en gebruik een beschermer spuiten laminaat dat de muurschildering tegen vocht en UV-fading beschermen. Als je strikt opgevolgd ons advies, muurschilderingen intact blijven voor jaren.


 • Moet ik vooral zorgen voor de muurschildering?

  Onze wallpapers geen speciale bescherming nodig. Tenzij je wilt een muurschildering aan de buitenkant zetten (zie volgende vraag). Het is echter belangrijk om goed plaats de muurschildering. Als we het goed zullen plakken in het huis, zal muurschildering genieten van onze ogen voor jaren. Voordat u de muurschildering te installeren, raden we u aan onze speciale gids op het YouTube-kanaal te kijken. In de gids vindt u leren hoe goed de stok muurschildering of sticker. Gewoon ontspannen, het is erg gemakkelijk!


 • Hoe lang zal mijn muurschildering opblijven?

  Onze muurschilderingen zijn gemaakt van ultra-duurzame materialen. Elk van hen is zeer goed bestand tegen krassen en verkleuring. Voor alle klanten, geven wij 5 jaar garantie op onze producten. Natuurlijk, als we zorgen voor de muurschildering, het materiaal kan op de muur blijven voor vele jaren zonder enige zichtbare veranderingen. Er is een optie om een ​​uitgebreide garantie te kopen voor 15 jaar. Garantie opties vindt u in uw winkelwagen.


 • Wat is Wallsheaven?

  Wallsheaven is de grootste winkel van muurschilderingen op het internet. Elke dag worden onze producten geëxporteerd naar meer dan 30 landen over de hele wereld. De grootste groep onder onze klanten zijn de bewoners van de Verenigde Staten, Australië, Groot-Brittannië, Duitsland, Frankrijk, Nederland, Italië, Brazilië, Japan, China, Oostenrijk, Tsjechië en Polen. Wij houden van creativiteit. Daarom hebben we een plaats waar de schoonheid van graphics en foto's komt met verrukking custmers hebt gemaakt. U vindt hier 20 miljoen muurschilderingen, canvas, posters en stickers. Alle foto's zijn gemaakt door ontwerpers van over de hele wereld. Wij zijn mensen die zien het verschil TUSSEN wat rechtvaardig is goed en wat is uniek. Het is leuk om je hier te zien.


Waarom is Wallsheaven speciaal?

90 dagen na retour

U kunt elk product zonder reden binnen 90 dagen retourneren of vervangen.

Gratis Expresslevering

Levering is gratis voor al onze producten, waar u ook bent.

Eco-inkt op waterbasis

Onze afdrukken zijn geurloos, ecologisch en veilig voor kinderen met levendige kleuren van natuurlijke kleurstoffen.

Eenvoudige installatie

Walls installeren De muurschildering van Heaven is net zo eenvoudig als het maken van een papieren vliegtuig.

Artist Support

Door onze foto's te kiezen, ondersteun je de artiesten van over de hele wereld.

Betaling Type:

Copyright © 2013-2018 wallsheaven.nl. All Rights Reserved. Privacybeleid en cookies , Gebruiksvoorwaarden , Impressum.