Opvallen

Wereldwijd Gratis verzending

Wallsheaven-producten worden geëxporteerd naar meer dan 220 landen over de hele wereld. We hebben het meest uitgebreide distributienetwerk muurschilderingen, en zelfs de grootste afstand tussen de drukkerij en de klant is geen probleem voor ons. Ongeacht welk continent u woont, onze wallpapers bereiken u in perfecte staat. Kopen en genieten van de producten van Wallsheaven op elke plek op aarde.

Eco-Print technologie HP

Alle producten die worden aangeboden door Wallsheaven zijn gemaakt met behulp van eco-printtechnologie. Het schaadt geen kinderen of andere mensen. Het is een volkomen veilige, moderne kwaliteit.

Zie Ook Latex Go Green.pdf

Hoge kwaliteit afdrukken

Wij zorgen ervoor dat elk product dat wordt aangeboden door Wallsheaven voldoet aan de juiste eisen van de veeleisende klant. Dit garandeert adembenemende kleurweergave en veel aandacht voor detail. Bij de productie van wallpapers gebruiken we de nieuwste technologie, HP Latex.

Inkten op waterbasis reukloos

Inkten op waterbasis worden gebruikt bij de productie van onze wallpapers en zijn volledig geurloos. Alle producten die Wallshaven aanbiedt zijn volledig veilig voor mensen met allergieën. Volledig reukloze muurschilderingen kunnen op de muren van het huis worden geplaatst, zelfs met de ramen dicht. Het comfort van onze klanten is ons van onschatbare waarde.